Kasteeltuinconcerten 12 juli

Kasteeltuinconcerten op vrijdagavond 12 juli. Gratis toegankelijk.

Op een mooie zomeravond met een koel drankje in een ontspannen sfeer genieten van muziek. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de tuin van ons prachtig verlicht middeleeuws kasteel. De rustgevende omgeving en gemoedelijke sfeer maken de Kasteeltuinconcerten elk jaar weer tot een uniek evenement.

Na achttien zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2019 van vrijdag 5 juli t/m vrijdag 16 augustus de negentiende editie van het populaire zomerse event, De Kasteeltuinconcerten. De Helmondse Kasteeltuin wordt op deze zeven vrijdagavonden omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, blues tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek.

toelichting prijs Toegang is gratis.
Gratis toegang

Vrijdag 12 juli 2019 Vanaf 19:00 tot en met 23:00