Kasteeltuinconcerten 12 juli

Orquesta Pegasaya, Pegasaya betekent letterlijk kleefkruid of klis en dit is ook precies waar de muziek voor staat : als een zwaan-kleef-aan blijft de vrolijke muziek aan je plakken.
Eenmaal op het podium zorgt de band voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Cariben met gepeperde salsa’s, snelle merengues, romantische bachata’s , sensuele zouk en diverse Antilliaanse ritmes. Orquesta Pegasaya heeft al heel veel grote festivals in binnen en buitenland opgeluisterd. Dit orkest heeft show in het bloed, feesten dus in een hels tempo!

Sinds 2018 heeft de Kasteeltuinconcerten naast het indrukwekkende hoofdpodium ook ruimte gemaakt voor lokaal talent. Iedere week vind je tevens twee bands op het lokale talentenpodium aan de rechterzijde van het kasteel.Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk. Per avond worden gemiddeld zo’n zesduizend bezoekers verwacht.
Belangrijke tijden:
19.00: Horeca open
19.30-20.30: Band 1 Lokaal Talenten Podium
20.30-21.30: Set 1 Band Hoofdpodium
21.30-22.30: Band 2 Lokaal Talenten Podium
21.50-23.00: Set 2 Band Hoofdpodium
23.30: Horeca dicht
Tot ziens tijdens De Kasteeltuinconcerten!

Van Tot Toelichting

Vrijdag 12 juli 2019 Vanaf 19:00 tot en met 23:00