Jubileum verblijfsarrangement OranjeHoeve

HOERAAAA!! Wij bestaan 10 jaar!!

Tijd voor een leuke jubileumactie; deze bestaat uit een verblijf van 3 nachten bij de OranjeHoeve. En dit vanaf €29,- per persoon, per nacht! Naast deze scherpe prijs ontvangen jullie ook nog gratis extraatjes…

Lees hieronder verder welke leuke aanbieding we voor jullie gemaakt hebben. Je kunt direct boeken via het contactformulier op de website van de Oranjehoeve, maar je kunt ook een voucher kopen die je nog in kunt leveren tot 31 december 2019!

Eerst een stukje geschiedenis.
Ruim 10 jaar geleden zijn Peter en Karin gestopt met hun boerenbedrijf. En toen? Wat nu? Deze vraag werd al snel beantwoord: een Bed & Breakfast! Een hele tijd zijn ze bezig geweest met ontwerpen, indelen en verbouwen van de Hoeve. De Hoeve werd immers gebruikt als koeienstal, er moest dus nog al wat gebeuren!

30 april, 10 jaar geleden, was het dan eindelijk zover. De OranjeHoeve ging open als Bed & Breakfast! Na een druk bezochte open dag begon meteen het hoogseizoen. In de agenda stonden al verschillende boekingen, dus er was meteen werk aan de winkel.
Na een aantal jaren is ook dochter Ine mee in het bedrijf gestapt. Alle drie werken zij nog steeds met heel veel plezier in deze Bed & Breakfast en groepsaccommodatie. En dat kun je zien. Na 10 jaar is er nog steeds aandacht voor een warm welkom en een ‘gezellig thuis gevoel’. Dit merk je aan een praatje bij binnenkomst, bloemetjes op de nachtkastjes en een gezellig ingerichte woonkamer. De moeite waard om eens uit te proberen dus!

Het jubileum-arrangement:
v.a. €29,- p.p.p.n.

Geef duidelijk aan of je direct wilt boeken d.m.v. een datum of dat je liever een voucher koopt, deze kun je nog inwisselen tot 31 dec. 2019.

Bij het jubileum-arrangement is het volgende inbegrepen:
• Koffie en gebak bij aankomst;
• Een fles wijn op de kamer;
• 3x overnachten in een luxe tweepersoonskamer met privé badkamer;
• 3x uitgebreid ontbijt;
• Peuzel of Sneukel boekje, een boekje met 10 tegoedbonnen die je in de nabije omgeving in kunt leveren voor een hapje eten;
• Fiets of wandel route;
• Onbeperkt koffie of thee;
• Beschikking tot bier, wijn en fris voor een kleine meerprijs.

De kleine lettertjes:
Deze actie geldt t/m 31 mei, koop dus voor die tijd je voucher!
Je kunt komen overnachten en dus ook je voucher inleveren t/m 31 december 2019
De aankomst is op maandag of dinsdag en op basis van beschikbaarheid.
De prijs €29,- is een vanaf prijs en is berekend per persoon, per nacht.
De genoemde prijs is gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Kom je met een ander aantal, neem dan even contact op.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja

Soemeersingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
5759 RC, Helenaveen