Intocht van Sinterklaas in Gemert

Programma

16.00uur
Sinterklaas en zijn Pieten arriveren in Gemert. De route van de intocht is als volgt:
Dokter Kuijpersstraat-Binderseind-Nieuwstraat-Haageijk-Nieuwstraat-Heilige Geestlaan-Kasteel

16.30 uur
Op het kasteelplein (binnen de poorten van het kasteel) warmen Ton Hendriks en Praatjes Piet op het podium het publiek vast op voor de komst van de Sint en zijn Pieten.

17.15 uur
Sinterklaas en zijn Pieten arriveren op het Kasteel. De burgemeester spreekt hen toe en heet Sinterklaas en zijn Pieten welkom in ons mooie Gemert.

17.30 uur
Vanaf deze tijd presenteert Kidz-DJ samen met Liedjes Piet en DJ Piet een muzikaal programma met fantastische optredens. Jong en oud zullen niet stil blijven staan tijdens dit muzikale programma. Op het muziek plein is de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje. Er zijn allerlei pieten aanwezig om er één groot feest van te maken,er zijn zelfs klimpieten aanwezig.

Tussen 17.30 uur en 19.00 uur zal Sinterklaas plek nemen op zijn mooie Sinterklaas troon om zoveel mogelijk kinderen een handje te schudden, tekeningen in ontvangst te nemen en heerlijke Spaanse snoepzak uit te delen.

Tegen 20.00 uur zwaaien we Sinterklaas en zijn Pieten weer uit, en gaan ze genieten van hun wel verdiende rust na deze vermoeiende dag.

Praktische informatie

Zaterdag 16 november 2019 Vanaf 16:00 tot en met 20:00