Hippisch Centrum Deurne

Hippisch Centrum Deurne
Per 1 augustus 2016 is de gevestigde naam NHB Deurne veranderd in Hippisch Centrum Deurne en is Libéma eigenaar geworden van deze unieke locatie. Uniek vanwege de ligging en de talloze mogelijkheden die het biedt. Innovatief, sportief en recreatief centrum voor paardensportHippisch Centrum Deurne heeft deze mogelijkheden – in samenwerking met de provincie Noord-Brabant, de gemeente Deurne en diverse andere partners – samengevat in diverse thema’s. Het uiteindelijke doel is om de locatie te transformeren naar een innovatief, sportief en recreatief centrum voor de paardensport in Nederland.

Authentiek in een bosrijk gebied
Verscholen in het groen van het Zandbos in Deurne ligt deze prachtige locatie. Het bosrijke gebied nodigt direct uit om heerlijk te genieten van het buitenleven. Op een perceel van ruim 16 hectare ademt de gehele locatie en omgeving de historie van hippische sport uit. De authentieke sfeer van de locatie zorgt er voor dat elke bijeenkomst of evenement onvergetelijk wordt.

Stalling, dagrecreatie, verblijf
Met 220 stallen, diverse geïsoleerde (binnen-)rijbanen met goede verlichting en professionele rijbodems, een outdoorterrein met het aangrenzende “Zandbos” en aansluiting op 125 kilometer ruiter- en menroutenetwerk, zijn de mogelijkheden legio en uniek te noemen. De locatie biedt ruiters alle faciliteiten voor het uitoefenen van hun sport. In de nabije toekomst komen hier ook nog dagrecreatie en verblijfsmogelijkheden bij, waarmee de locatie ook voorziet in meerdaags verblijf.

Beurzen & evenementen
Met een oppervlakte van ruim zestien hectare biedt Hippisch Centrum Deurne volop ruimte voor evenementen, zowel indoor als outdoor. Voeg daar de ruime horecafaciliteiten en ervaring in het verzorgen van alle catering op onze locaties aan toe, en u heeft de ideale locatie met onbeperkte mogelijkheden voor een geslaagd (hippisch) evenement.
De binnenruimten lenen zich uitstekend voor vergaderingen, congressen en onderwijs, terwijl het terrein ook heeft bewezen een goede locatie te zijn voor grote nationale hippische events en beurzen. Maar we denken ook aan kampioenschappen, veterinaire keuringen, een handelscentrum…

Benieuwd naar alle mogelijkheden van deze locatie? Bekijk dan de website van

Hippisch Centrum Deurne    

Bruggenseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5752 SC, Deurne