Helmond ontdekken met apps

De leukste toeristische tips over Helmond in je broekzak met de VVV Nederland app. Dit is een gratis app voor iedereen die graag op een leuke manier zijn vrije tijd in Helmond, De Peel en de rest van Nederland doorbrengt en daar tips en ideeën voor wil ontvangen.
De VVV NL app bepaalt aan de hand van het GPS-signaal waar je bent en geeft je de leukste ideeën in de buurt. Of het nu gaat om evenementen, bezienswaardigheden, activiteiten, restaurants, overnachten, winkelen of uitgaan; de VVV NL app toont het je.

Ontdek Helmond met de Helmondse Kasteeltuinroute, de Helmondse Kunstroute, de kunstroute Helmond Noord, de literaire wandeling en de Helmondse Centrumroute. Deze staan allemaal in de app Brabant vertelt. Zo ontdek je de mooiste plekken en verhalen van Helmond en Brabant.
Vele verbazen zich over het grote aanbod aan kunst in (het centrum) van Helmond. Daarom leiden de routes in Helmond de wandelaar langs een fantastische verzameling beeldhouwwerken die tot de verbeelding spreken.

De app route.nl bevat duizenden fietsroutes. De fietsroutes zijn gebaseerd op het knooppunten netwerk. Rondom Helmond en de Peel staan tientallen routes in deze app. Bijvoorbeeld het Rondje Helmond, Kastelenroute Helmond-Geldrop-Heeze of de Molenroute vanuit Helmond.

Speuren naar het verleden van Brandevoort Helmond.
Maak een digitale speurtocht naar het verleden van Brandevoort. Download de app iziTravel via iziTravel
En ontdek het verleden!
www.historiebrandevoort.nl