Golfclinic Golfbaan het Woold

1. In een golfclinic van twee uur maakt u kennis met de golfsport. U gaat afslaan op de driving range, putten en chippen op onze oefengreens. Onze Golfpro's leggen u de golfregels uit en zorgen ervoor dat u na twee uur rechter en verder weg slaat.
2. In een golfclinic van vier uur leert u niet alleen de basis beginselen van de golfsport, maar gaat u ook met uw clinic-genoten de strijd aan op onze Gezandebaan. Er wordt een heuse golfwedstrijd georganiseerd waarbij het op het scherpst van de snede gestreden wordt.

De winnaar van een golfclinic wordt trouwens uitgenodigd voor deelname aan onze 'golfclinic-champions-middag'. Een toernooi waarbij de winnaars van clinics in het voorgaande jaar met elkaar strijden om de hoogste eer.
De kosten van een golfclinic van twee uur bedragen 25 euro per persoon inclusief de kosten van een golfleraar (minimaal 4 personen)
De kosten van een golfclinic van vier uur bedragen 35 euro per persoon inclusief de kosten van een golfleraar (minimaal 4 personen)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief de kosten voor dranken en spijzen. U kunt echter uw golfclinic eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld koffie en gebak bij aankomst, een dagschotel in ons Golfrestaurant Volentieri of een volledig drie-gangenmenu voor alle deelnemers (met de keuze uit een vlees- of visvariant).