Golden Tulip Hotel West-Ende

Golden Tulip Hotel West-Ende 4 sterren luxe met 5 sterren service, 106 luxe hotelkamers, “Grand Brasserie Rubenshof”, een sfeervol à la carte restaurant, terras, zalen en parkeergelegenheid, in het centrum, tegenover de kasteeltuinen.
Welkom in Helmond.
Welkom in de ‘hoofdstad’ van de Peel. Midden in deze bruisende stad ligt het sfeervolle Hotel West-Ende. Gesitueerd in een uit 1880 stammende monumentale fabrikantenvilla, is het de ideale uitvalsbasis om volledig tot rust te komen, te onthaasten in de natuurrijke omgeving van de Peel of de Kempen of te genieten van het culturele erfgoed van de oude handelsstad. Keuze en mogelijkheden genoeg om te genieten van elk moment.
Centraal staan de gastvrijheid in ons familiehotel en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze gasten. Hotel West-Ende is niet voor niet al meer dan vijftig jaar een begrip in Helmond en wijde omgeving.

Modern Comfort
Golden Tulip Hotel West-Ende beschikt over 106 luxe hotelkamers, “Grand Brasserie Rubenshof”, een sfeervol à la carte restaurant, terras, zes zalen en ruime parkeergelegenheid. Alle hotelkamers zijn voorzien van modern hedendaags comfort, van haardroger tot modemaansluiting en airconditioning. De twee “executive rooms” zijn extra ruim en bieden onder andere een Jacuzzi. Kortom, in ons hotel vindt u alles wat u wenst voor een prettige nachtrust.

Wat een verademing is het om tijdens een meeting even uit het raam te kijken naar de negen klaterende fonteinen in het kanaal of de gezellige drukte op straat. Op de eerste etage van onze monumentale villa vindt u drie modern vormgegeven zalen, in grootte variërend van 2 tot 24 personen. Voor grotere groepen kunt u beschikken over nog drie zalen die ruimte bieden tot 120 personen. Dit maakt West-Ende de ideale locatie voor uw cursus, training, conferentie, vergadering of productpresentatie. Parkeren is geen probleem: gewoon op het eigen terrein.

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal zalen 8
Aantal bedden 240
Aantal kamers 106
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Acceptant Nationale Dinercheque Ja
Ligging
In het centrum Ja
Voorzieningen gehandicapten
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

* De Brasserie is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur