Gemert Mert 2020

GEMERT MERT 2020 in HARTJE GEMERT

Zondag 13 september is het centrum Hartje Gemert de gast-gever en decor voor GEMERTMERT. Een jaarlijks gratis toegankelijk evenement welk vele bezoekers trekt.
Meer dan 200 deelnemers(winkeliers/bedrijven/horeca/sport/cultuur/muziek/politiek
vrijwilligers/hobbyisten/ liefdadigheid)uit de gemeente Gemert/Bakel doen hun uiterste best zich op een mooie manier te presenteren.
Daarnaast wordt de MERT ondersteund met allerlei activiteiten zoals muziek ,dans , culturele voorstellingen en interactieve activiteiten waarbij het publiek wordt betrokken.

Het STOERE DINGENplein (Ridderplein) is de plek waar een spectaculaire Trampoline Temple Show CirQlation show wordt gepresenteerd. Daarnaast zorgt een Free Running stuntteam voor nog meer kabaal.
De Technobiel van Otib is wederom aanwezig zodat geïnteresseerde bezoekers kennis kunnen maken met techniek. Het twee verdiepingen tellende voertuig heeft experimenteer ruimtes aan boord waar men allerlei testen kan uitvoeren.
Ook de presentaties Alles is Techniek en Het rijdende DC met elektrische voertuigen hebben een prominente plek . Ook zijn er voertuigen te zien die door waterstof ,elektro of zon energie worden aangedreven.
Omroep Centraal zowel radio als televisie is groots aanwezig met live uitzendingen vanaf een podium waar lokale artiesten hun talenten zullen tonen.
FUNRUN heeft een presentatie waar bezoekers zelf kunnen ervaren wat funrunnen betekent. De Scouting presenteert een bouwwerk waar de jeugd zich lekker kan uit leven.
Naast al het spektakel zijn er door het gehele centrum professionele bedrijfs-
presentaties die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

Het mooie Gemertse kasteel presenteert zich met de prachtige tuinen en de plannen die men heeft voor de toekomst. De tuinen zijn opengesteld voor een ieder terwijl kasteel bezoeken worden georganiseerd door VVV Gemert-Bakel

Op het Haageijk is volop actie . Op het podium krijgen bekende en nieuwe danstalenten de kans zich aan een groot publiek te presenteren.
Terwijl de begeleiders heerlijk genieten van een drankje of een hapje op het terras hebben de kinderen volop de mogelijkheid zich uit te leven op het luchtkastelen paradijs.

De paarden liefhebbers hebben de mogelijkheid volop te genieten van de 79e Fokpaardendag die wordt gehouden op de weide tegenover de ingang van het kasteel.
Meer dan 150 paarden waaronder de kampioenen 2020 en een strakke regie vormen de basis voor een prachtig spektakel.
Gemert een Bron voor anderen is een verzamelnaam voor goede doelen organisaties
die zich een aantal jaren geleden hebben verenigd. Deze samenwerking staat garant voor een actief programma voor jong en oud.

Verder zijn er door het gehele centrum modeshows ,straattheater ,marktkramen en zijn alle winkels geopend 11.00- 17.00 uur

Het is een prima gelegenheid om de gemeente Gemert-Bakel en het mooie dorp Gemert te bezoeken en kennis te maken met alle mogelijkheden en talenten die deze bijzondere Brabantse gemeente ter beschikking heeft.

www.gemertmert.nl

GEMERTMERT 2020 Zondag 13 september Dat mag je niet missen !!

Prijs vanaf 0
toelichting prijs Toegang is gratis