GELATO & CAFFÈ CONFUSO

Koffie, apericena, lunch, bonbons, ijstaarten en natuurlijk ijs op de Italiaanse manier. Kortom: Gelato & Caffè CONFUSO, een stukje Italië in Deurne!

100 jaar oud recept
Ons ijs wordt gemaakt volgens een bijna 100 jaar oud recept. Ciro's opa begint met het maken van ijs in 1924, in het hart van Napels. Al snel groeit het kleine zaakje uit tot een goedlopende zaak waar een kleine 40 jaar later Ciro's vader Vittorio de scepter zwaait.
Ciro mag als klein jongetje op vrije dagen meehelpen en als hij 5 jaar oud is maakt hij zijn eerste ijshoorntje voor klanten. Iets wat begint als een spel, wordt al snel een grotere passie.

Naarmate Napels crimineler wordt en de sfeer grimmiger, wordt het voor Ciro duidelijk dat hij hier niet zijn hele leven wil blijven.
In 1992 neemt hij een rigoureuze beslissing en vertrekt naar Rimini, de bekendste badplaats van de Adriatische kust. Met pijn in zijn hart verlaat hij zijn geliefde Napoli..

In datzelfde jaar koopt hij hier Bar Gelateria "La Nuova Aurora", later Bar Gelateria " Tom & Jerry. Na de geboorte van zijn oudste dochter verkopen Ciro en zijn vrouw Marianne de zaak. Een zaak runnen die 24 uur per dag open is, wordt onmogelijk.

Italiaanse koffie & ijs
Maar het bloed kruipt waar het niet kruipen kan... en er komen weer plannen om hun horecapassie verder te ontwikkelen. In 2004 besluiten Ciro en Marianne naar Weert te verhuizen. Het is tijd voor iets nieuws: Italiaanse koffie en ijs. Gelato & Caffè CONFUSO! Op zoek naar een leuk pandje vinden ze begin 2005 de voor hun unieke locatie voor het uitwerken van de plannen. Het moet groots zijn en ècht Italiaans. Op 18 augustus openen ze Gelato & Caffè CONFUSO Weert.

Begin januari 2016, na meer dan 10 jaar wordt de zaak verkocht en beginnen Ciro, Marianne en hun inmiddels volwassen dochter Michelle aan een nieuwe uitdaging; CONFUSO v.o.f. Er wordt begonnen met het importeren van ijsproducten, Italiaanse koffie en espressomachines.

Klein stukje Italië in Deurne
In de zomer van 2016 komen ze bij toeval uit op een prachtig pand in Deurne. De kriebels komen weer en er wordt weer contact gezocht met een Italiaanse architect en Interieurbouwer. Want er moet immers een klein stukje Italië in Nederland gecreëerd worden. Plannen worden uitgewerkt met als resultaat een prachtige zaak op een unieke locatie. Op 15 april 2017 is het dan zover. Een knallende opening! Gelato & Caffè CONFUSO Deurne is een feit!

Italiaanse cultuur & lekker eten en drinken
Al onze produkten worden hier bereid met de grootste zorg, vakbekwaamheid en passie. Dat maakt “Gelato & Caffè CONFUSO” uniek . Als u open staat voor de Italiaanse cultuur en houdt van lekker eten en drinken, zult u bij ons zeker aan het goede adres zijn. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Praktische informatie

Vanaf Donderdag 1 november 2018 tot en met Zondag 23 december 2018

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:30
Vrijdag 11:00 21:00
Zaterdag 11:00 17:30

Vanaf Vrijdag 1 maart 2019 tot en met Donderdag 31 oktober 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:30
Dinsdag 11:00 17:30
Woensdag 11:00 17:30
Donderdag 11:00 17:30
Vrijdag 11:00 21:00
Zaterdag 11:00 17:30

* NB: 6 t/m 11 november 2018 gesloten! Openingstijden variëren per seizoen. Confuso gaat na de wintersluting vermoedelijk 1 maart 2019 weer open.