Gastvrij & Zo

Bij Gastvrij & Zo, daar zie je elkaar!

In Gastvrij & Zo, gevestigd in het Cultuurcentrum Martien van Doorne, nemen met mensen met een verstandelijke beperking graag je bestelling op en komen deze ook uitserveren. Dit alles onder professionel begeleiding van ORO medewerkers en de kok van het Cultuurcentrum. Gastvrij & Zo is een samenwerking tussen stichting ORO en het Cultuurcentrum Martien van Doorne.

Koffie, borrel en eenvoudige lunch
Je bent hier van harte welkom voor een lekkere kop koffie met huisgemaakt appelgebak, maar ook voor een drankje, borrel of eenvoudige lunch. De gastheer en gastvrouwen heten je graag welkom op ma, do en vr van 10 tot 15.30u.

Van, voor en door Deurne
Het Cultuurcentrum heeft een beleid gericht op van, voor en door Deurne. Gastvrij & Zo maakt zodoende ook zoveel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten en lokale leveranciers.

Welkom
Wie bij Gastvrij & Zo binnenstapt ervaart direct gastvrijheid en vriendelijkheid en geniet van een rustige, gemoedelijke ambiance. Het horecapunt geeft een extra dimensie aan het credo van het Cultuurcentrum: 'daar zie je elkaar'.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 09:30 15:30
Dinsdag 09:30 15:30
Woensdag 09:30 15:30
Donderdag 09:30 15:30
Vrijdag 09:30 15:30

* De keuken is van ma t/m vr geopend van 11 tot 14 uur. Op dagen buiten de openingstijden zijn er geen medewerkers van De Kans aanwezig, maar is de bar van het Cultuurcentrum normaal geopend.