Gasthoeve de Dompt

Een deel van de oude ontginningsboerderij is verbouwd tot B&B. Maar er is ook een melkveehouderij die de boer je graag laat zien. De kinderen zullen enthousiast zijn als ze mogen meehelpen. 

De Annehoeve op de Dompt zoals de boerderij oorspronkelijk heet is neergezet begin vorige eeuw als modelboerderij van waaruit de omliggende woeste gronden zijn ontgonnen door mensen die overal vandaan kwamen. Sindsdien is het gebouw karakteristiek voor het dorp vlakbij. Een voorbeeld van de landgoederen uit de ontginningstijd. 

Maar wel een landgoed dat qua comfort en bedrijfsvoering met zijn tijd is meegegaan en dat u daar deelgenoot van wil maken. 

De kamers en het appartement hebben elk een eigen naam en een eigen sfeer, die naar de oude landgoederen in de omgeving verwijst. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, het appartement heeft ook een keuken. Het ruime Schaftlokaal fungeert als ontvangstruimte waar ook wordt ontbeten en gelounged. De ontbijtjes in De Dompt zijn rijk voorzien, met een keur aan streekproducten en elke morgen weer verrassende extra's.

In de ruime tuin leiden de slingerpaadjes naar verrassende hoekjes en zitjes. Heerlijk om hier in theetuin Bij Tante Antje op een warme dag te genieten van een geurende kop thee of koffie met versgebakken lekkernijen. Steeds wisselend, afhankelijk van de seizoenen.
Door zijn bijzondere sfeer is De Dompt ook ideaal voor een familiefeestje, een genoeglijk samenzijn met vrienden en elke andere gelegenheid om iets moois te vieren.  

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Capaciteit
Aantal bedden 10
Aantal kamers 5
Ligging
Rustig gelegen Ja
Aan/bij natuurwater Ja
In/bij bos Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 1
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid onderdeel hotel