Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Gelegen op een 15 hectare groot park in het prachtige landschap van het Noord-Brabantse Deurne, ligt Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Oorspronkelijk was het hotel een klooster met priesteropleiding, maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De combinatie van de historie en oorspronkelijke sfeer die bewaard zijn gebleven, geeft Willibrordhaeghe haar unieke karakter en beleving!

Overnachten in voormalig klooster

Voor wie wil overnachten in een voormalig klooster is bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe aan het juiste adres. De unieke ligging maakt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdig weekendje weg in Nederland. Zo beschikt het kloosterhotel over vele faciliteiten voor een heerlijk verblijf waaronder 99 luxe hotelkamers, twee ruime terrassen, een fitnessruimte en twee kinderspeelruimtes.

Heerlijk dineren
Bij Bar Bistro DuCo kunt u na een actieve dag aanschuiven voor een heerlijk diner. De verschillende vis- en vleesgerechten worden op de Josper houtskooloven bereidt wat voor een voortreffelijke smaaksensatie zorgt.

Trouw- en feestlocatie
Tevens beschikt het hotel over een eigen multifunctionele kapel dat kan dienen als schitterende locatie voor feesten en partijen. Geeft u elkaar binnenkort het ja-woord? Dan is Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe de perfecte trouwlocatie dankzij de unieke ligging en de prachtige inrichting.

Openingstijden
Het hotel is 24/7 open. Inchecken kan vanaf 15.00 en uitchecken tot 11.00 uur.

Restaurant:

• Ontbijt (ma - vr) 07:00 - 10:00 uur
• Ontbijt (za - zo) 07:00 - 10:30 uur
• Lunch 12:00 - 17:00 uur
• Diner 17:00 - 21:30 uur

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid restaurant