Extra vertoning speelfilm 'Teenbeat' in Beek en Donk

De voorstelling van 10 januari in het Ontmoetingscentrum was in een mum van tijd uitverkocht. Reden voor een extra vertoning daags daarna, dus op zaterdag 11 januari 2020. De negende vertoning in Laarbeek. De kaartverkoop is inmiddels al weer begonnen.

'Teenbeat' is aan het derde seizoen van vertoning bezig en de film is al voor duizenden bezoekers vertoond. Graag bied de organisatie de inwoners van Laarbeek en omstreken de gelegenheid om (wederom) deze film te bekijken. De belangstelling is nog steeds overweldigend. Veel bezoekers komen de film zelfs 2 tot 3 keer bekijken!

Voor wie het nog niet weet, 'Teenbeat' gaat over de jaren '60, de tijd van brommers, dancings, 'moeilijke ouders' en opstandige jeugd. De film vertelt het verhaal van tiener Hans. Het is de bedoeling dat hij de plantenkwekerij van zijn vader gaat overnemen. Maar beatband 'The Supertones' waarin hij zanger is, neemt hem zodanig in beslag dat het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

Er is 7 jaar aan deze film gewerkt met zo'n 400 mensen, waaronder 39 acteurs. Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Haal snel kaartjes zodat u (wederom) kunt genieten van deze unieke productie. De film is op zaterdag 11 januari 2020, Ontmoetingscentrum Beek en Donk. De voorstelling begint om 19.30 uur en de kaarten kosten €5,00 per stuk. De zaal is open vanaf 18.45 uur. Kaarten zijn te koop bij het Ontmoetingscentrum, Otterweg 27 te Beek en Donk en bij Nico en Irma Bolk, Burg. v.d. Weijdenlaan 55, Beek en Donk. Tel. 0492-463305 / 06-22540042. Bestellen kan ook via e-mail: a.kerkhof.ham@gmail.com.

Praktische informatie

Zaterdag 11 januari 2020 vanaf 19:30