Expositie ArtORO in t Oude Raadhuis

Binnenkort zal ArtORO Laarbeek, waar de Nieuwe Werf onder valt, de kunstwerken van haar deelnemers wederom tentoonstellen in het Oude Raadhuis in Beek en Donk. Dit zal zijn in het weekend van 8 en 9 juni en het weekend van 15 en 16 juni.

Binnen ArtORO Laarbeek krijgen deelnemers de kans om dicht bij huis zijn of haar creatieve ambities te ontplooien. Want elke 'kunstenaar' verdient een atelier waar zijn ontwikkeling wordt gestimuleerd en zijn talenten worden gezien! Ambachtelijk of kunstzinnig, de deelnemer bepaalt zelf zijn/haar eigen creatieve proces. Persoonlijke interesses, plezier, talent en eigenheid van de deelnemer staan centraal en vormen het vertrekpunt voor een ontdekkingsreis naar zijn/haar creatieve kansen.

Deze dagen zullen de mooie kleurrijke schilderijen en keramiek te bezichtigen zijn bij het Oude Raadhuis, maar ook kunstwerken van papier-maché en hout.

Je bent welkom!
Komt dat zien en tot ziens! Geopend elke zaterdag en zondag 8 en 9 juni en 15 en 16 juni. De openingstijden zijn van 14:00 tot 17:00 uur. 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, Beek en Donk.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zondag 16 juni 2019 14:00 17:00

Heuvelplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
5741 JK, Beek En Donk