Elvis: That's the Way It Is

Destijds was deze docu van Denis Sanders een mooi succes in de bioscoop en dertig jaar later werd hier een ‘special edition’ van gemaakt: in deze exclusieve versie is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin heeft maar liefst 30 minuten aan (destijds) niet eerder vertoond beeldmateriaal van het concert toegevoegd aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van “Don’t Be Cruel”. <br><br>De film is nu een mooi tijdsdocument dat zowel de repetities als de uiteindelijke legendarische concertbeelden laat zien. Deze speciale editie van de film is in Nederland nog niet eerder vertoond op het grote doek en is het ideale ‘verjaardagscadeau’ voor alle Elvis fans.

Van Tot Toelichting

Dag Van Tot Toelichting