Eetcafé De Potdeksel

De Potdeksel is de thuisbasis van De Liederentafel en er zijn regelmatig live muziek optredens op het podium.

Vanaf half elf in de ochtend kunt u bij Eetcafé De Potdeksel terecht,op het terras, in de serre of in het gezellige (eet) cafégedeelte.  Elk kopje koffie (illy) vers gezet en met de ochtendkrant van uw keuze onder handbereik.

Vanaf half twaalf is de keuken geopend.
U kunt tot vijf uur ’s middags heerlijke lunchgerechten bestellen en daarna serveren wij gerechten van onze dinerkaart.
Uiteraard kunt u de gehele dag door een van onze dagverse soepen bestellen, die wij nog steeds bereiden volgens de recepten van de man, (oprichter van De Potdeksel, Wim van de Munckhof) die de soepen van de Potdeksel tot in de verre omgeving vermaard maakte.

Op de woensdagavond, tijdens de wintermaanden, serveren wij (naast de gerechten op onze dinerkaart) een traditionele stamppot, in de zomer wordt de stamppot vervangen door een zomerse midweekspecial.

Ieder weekend ( van vrijdag t/m zondag ) serveren onze koks een speciaal weekend-menu.

Live Muziek
Tijdens de wintermaanden hebben we iedere twee weken op de zaterdagavond een swingende band live op het podium. ’s Zomers is er van alles te doen op de markt en altijd biedt eetcafé De Potdeksel een gezellige en volkse sfeer, waar menigeen zich tot in de kleine uurtjes thuis voelt.

Liederentafel
Iedere 2e Donderdag van de maand ( van september t/m april )is er een liederentafel (zangavond) kijk voor meer informatie op liederentafeldeurne.mysites.nl
De aanvang is om 20.30 uur tot 23.00 uur.
De entree is gratis en de tekstboeken zijn aanwezig.

komt u gerust ook eens langs. U zult niet alleen zijn!!!

Praktische informatie

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Winkel
Acceptant Nationale Dinercheque Ja