Deurne's Got Talent 2019 - Voorrondes voortgezet onderwijs

Deurnese jeugd (4jr – 18jr) wordt uitgedaagd hun talent te vertonen. Iedereen met een (muzikale-) act kan meedoen!

De voorrondes
zijn op zondag 26 mei voor talenten die op het voortgezet onderwijs zitten en op zondag 19 mei voor talenten van het basisonderwijs

Iedereen met een (muzikale-) act kan meedoen
Kun je zingen, dansen, bespeel je een instrument, kun je goochelen of heb je een ander talent, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Deelname kan als solist, duo of in een groep. Om richting te geven aan de acts zal naast het thema muziek, het thema film, het thema Kunst centraal staan.
Dit jaar verwelkomen we ook fotografen, filmmakers, grappenmakers, schilders en andere creatievelingen om hun werk te laten zien.
Het is aan de deelnemers om deze thema’s binnen hun act creatief vorm te geven. Hiervoor is een aparte prijs beschikbaar. De act mag maximaal 5 minuten duren.
Deurne’s Got Talent beleeft zijn finale tijdens de zondagmiddag van het filmfestival het Witte Doek eind augustus

Organisatie
De samenwerkende organisaties zijn Stichting het Witte Doek, Leef Deurne!, zangvereniging Animato en Koninklijke Harmonie Deurne

Aanmelden en meer informatie