Deurne City Run 2019 + Inschrijven

Het schitterende centrum van Deurne met de vele winkels en erg gezellige horecagelegenheden is het decor van de vernieuwde Deurne City Run. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt een avondvullend programma georganiseerd

Deelname
is mogelijk aan de 10 km Groepscare estafetteloop (in teams van vier personen loopt elke loper 2,5 km), de 5 km DSD business run, 5 km FirmoLin Run en 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run.
Aansluitend kunnen alle deelnemers en toeschouwers gezamenlijk proosten op de sportieve prestaties op het gezellige Marktplein in Deurne!

Tijd          Oonderdeel
18.00 uur Presentatie deelnemende teams estafetteloop op de Markt in Deurne
18.30 uur Start 10 km Groepscare Estafetteloop
19.30 uur Presentatie deelnemende teams business run op de Markt in Deurne
20.00 uur Start 5 km FirmoLin Run
               Start 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run
               Start 5 km DSD Business Run
21.00 uur Prijsuitreiking alle afstanden op de Markt in Deurne

Inschrijven voor alle afstanden
Via inschrijven.nl tot en met 13 juni.
Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf is enkel mogelijk voor de 5 en 10 km individueel in het Gemeentehuis van Deurne (gevestigd aan de Markt 1) tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 18.00 uur

Parcours
Het parcours van de avondloop is een schitterende ronde van 2,5 km door de mooiste en meest sfeervolle straatjes in het centrum van Deurne. Er worden diverse sfeeracties op en rond het parcours georganiseerd. Start en finish van alle afstanden zijn midden op de Markt in Deurne.

Afstanden

Individueel
Voor de individuele lopers is er mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km FirmoLin Run of de 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run.

Business Run en estafetteloop
De business run en estafetteloop zijn de perfecte gelegenheden om samen met collega’s vrienden, familie of kennissen gezamenlijk een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan.
Voor aanvang zullen de deelnemende teams aan de business run en estafetteloop op het marktplein worden voorgesteld aan het publiek. Na afloop is er alle gelegenheid om het de avond gezellig af te sluiten in één van de gezellige horecagelegenheden in het centrum van Deurne of op het gezellige Marktplein in Deurne.

De toegang voor het publiek is gratis.

Feestelijk versierde straten

Alle omwonenden aan het parcours worden opgeroepen om de straten feestelijk te versieren en de lopers op een zo enthousiast mogelijke manier aan te moedigen. Voor de meest sfeervolle en gezellige straat is nog een schitterende extra prijs beschikbaar. Daarnaast is er op de Markt een springkussen voor de jeugd aanwezig en samen met de gezamenlijke horeca zal er voor een sfeervolle en muzikale afsluiting van de avond worden gezorgd

Alle deelnemers krijgen een consumptie te besteden bij de Gezamenlijke Horeca van Deurne!

Informatie
over de wedstrijden en het volledige programma is te verkrijgen via de website www.av-lgd.nl

Zaterdag 15 juni 2019 vanaf 18:00

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber