De Reizende Man

Congres- en vergaderaccommodatie, Fietsverhuurbedrijf, Restaurant
Een plaats in De Peel waar gastvrijheid voorop staat en lekker eten belangrijk is. Restaurant-Zaal De Reizende Man in Deurne. Vlakbij de Peel en de Liesselse Bossen.

De streek
De streek is beschreven in de boeken van Kortooms en Coolen. De tijden zijn veranderd maar de sfeer is gebleven. Restaurant-Zaal De Reizende Man ligt net buiten de bebouwde kom en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Gemakkelijk vindbaar aan de weg van Deurne naar Liessel.

Compleet verzorgde arrangementen en feesten
Een breed scala aan activiteiten. Zoals solexen, GPS, mountainbikes, fietsverhuur, bosgolf, casino, cocktail shaken. Wijn- en bier proeverijen of teamtochten. Kunt u geen keuze maken? Dan is een mixactiviteit misschien iets voor u. Restaurant-Zaal De Reizende Man is variabel te splitsen in aparte ruimtes. Hierdoor zijn kleine gezelschappen ook van harte welkom. Als aanvulling op de activiteiten kunt u bij Restaurant-Zaal De Reizende Man dineren, barbecueën, grillen of genieten van een buffet. Met heerlijke streekgerechten of een landenthema. Ook in te vullen als complete feestavond. Restaurant-Zaal De Reizende Man kan een arrangement samenstellen geheel op maat naar uw wensen en rekening houdend met uw budget. En met All-inn prijzen weet u vooraf precies wat het kost.

Lunch en diner
Wilt u een indruk krijgen van Restaurant-Zaal De Reizende Man? Op zondag serveren we een lunch van 12 uur tot 14 uur voor € 9,50 per persoon inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange En op zondagavond om 17.30 uur een viergangen dinerbuffet voor € 17,50 per persoon. Graag vooraf reserveren om zeker te zijn van een plaats.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Acceptant Nationale Dinercheque Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Liesselseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5753 PN, Deurne