De Indië Monologen - Ernst Jansz e.a. - Making Waves

Bijzondere theateravond over ons koloniale verleden.Na de ‘Vagina Monologen’, de ‘Huisvrouwen Monologen’ en de ‘LUL-verhalen’ nu een serieuzere tegenhanger: De Indiëmonologen. Zeventig jaar na de onafhankelijkheid van Indonesië staat ons koloniale verleden volop in de belangstelling. Hoe werkt deze geschiedenis door in onze levens? Doe Maar frontman Ernst Jansz en theaterrecensent Kester Freriks, beiden met een Indische achtergrond, bekijken ‘toen’ door de ogen van ‘nu’. Muzikaal ondersteund door Astrid Seriese (zang) en Erwin van Ligten (gitaar). Korting met je biebpasBent u lid bij Bibliotheek Helmond-Peel? Dan krijgt u voor deze voorstelling 20% korting op de normale prijs, bij vertoon van uw biebpas. Reserveren met korting kan dan ook alleen aan de balie van Het Speelhuis.

toelichting prijs 25
  Van Tot Toelichting