Datventures

ACTIVITEITEN:
Kinderfeestje... Ben je op zoek naar een leuk uitdagend en avontuurlijk kinderfeestje ? Klim, klauter in touwen en bomen. Ga samen het avontuur aan, beleef hoe ver je durft
te gaan.


Schooldagen...Wanneer je als school op zoek bent naar avontuur dan ben je bij Datventures aan het juiste adres. Jij en je klasgenoten beleven een leuke ochtend, middag of dag. Als hij of zij het kan, kan ik het ook, gewoon omdat het kan.


Familiedagen...
Bij ons beleef je een gezellige familiedag op een unieke locatie in het groene Oost-Brabantse landschap. Met de natuur als inspiratiebron. Activiteiten voor jong en oud in een compleet arrangement.


Sportclubs...
Durf jij te ervaren of je teamgenoot er echt voor je wil zijn? Boek dan een durf, doe en beleef teamdag. Immers samenwerkt !


Teambuiling... Bij heldere afspraken en goed overleg kun je samen als één team functioneren. Door onze activiteiten zul je als team ervaren wat één met elkaar zijn betekent. Een hoge funfactor is hierbij de sleutel tot succes. Onze "BIG 5" staan telkens centraal. Durf jij je teamgenoten hierop aan te spreken? Wij wel!