Cultuurroute: Van Ridders tot Jan Visser (arrangement individueel)

Verken en geniet van het rijke verleden van het Kasteel van Helmond, shoppen en lunchen bij Lunch&zo in het gezellige centrum van de stad en de eenvoud van het boeren verleden in het Jan Visser Museum.
Het Kasteel van Helmond:
Het Gemeentemuseum Helmond kent, naast de Boscotondohal, het door u te bezoeken middeleeuwse kasteel, waar in de kelder een speelse opstelling over het gebouw en haar bewoners en over de geschiedenis van Helmond te bezichtigen is.
Lunchen&Shoppen
Even tot rust komen na het bezoek aan het kasteelmuseum. Dan kan in het hartje van het gezellige Helmondse centrum en bij Lunch & Zo. Hier geniet u van een heerlijk “twaalfuurtje”, een prima verzorgde lunch.
Jan visser Museum
Het Jan Visser Museum toont landbouwwerktuigen , oude ambachten en brandweerhistorie. Op een schitterend gelegen locatie wordt u, in – en rond een in boerderijstijl opgetrokken gebouw - de unieke collectie van wijlen Jan Visser getoond.
Dagprijs: € 19.50 per persoon
Voorwaarden:
Dit arrangement is geldig op donderdag in de maanden april t/m september. U ontvangt tickets voor het bezoek aan de musea en een bon voor de lunch bij Lunch&Zo.

Watermolenwal Model.NdtrcItem.HouseNumber
5701 RV, Helmond