Concertcyclus - Rietkwartet Mixoreedian

In samenwerking met Academy of Music and Performing Arts (AMPA; conservatorium van Tilburg)

Mixoreedian
Mixoreedian (2019) is een jong en ambitieus ensemble gevormd uit het verlangen van vijf internationale studenten om samen kamermuziek te ontdekken en uit te voeren.
Zij doen dit in de uiterst veelzijdige combinatie van een rietkwintet. Door de nauwe samenwerking met componisten en arrangeurs heeft Mixoreedian een grote variatie aan werken dat hen goed past. Het ensemble gebruikt zijn grote kleurenpallet om zowel originele composities als arrangementen van oude-klassiekers tot leven te brengen

Stichting Behoud St.Wilibrorduskerk Deurne

Entree
Gratis. Na afloop kan een (bij voorkeur digitale) bijdrage worden gedaan om de Concertcyclus mogelijk te blijven maken.

Zondag 29 november 2020 vanaf 16:00