Carat concerten 12 mei

Iedere zondag van mei t/m september vinden er in het Carat paviljoen, in stadspark de Warande, openluchtconcerten plaats. Dit seizoen extra feestelijk i.v.m. het 25 jarig jubileum.

Programma 12 mei:
12.00-12.45 Muzikale
13.00-13.45 Zanggroep Midorè
14.00-14.45 Shantykoor De Klotvaarders

Op de zon- en feestdagen van begin mei tot en met eind september 2019 vinden er op het Carat Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, prachtige Carat Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek.

De optredens duren elk ongeveer drie kwartier. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is rond 15:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Gedurende het seizoen, vanaf van mei tot en met de september, maken vele muziekgezelschappen uit Helmond en omgeving hun opwachting in het paviljoen. Vele muziekstijlen komen dan in een overvol seizoen aan bod.

De toegang van de Carat concerten is gratis. Op het terrein zijn horecavoorzieningen, openbare toiletten en ongeveer 250 zitplaatsen aanwezig.

Gratis toegang

Zondag 12 mei 2019 Vanaf 12:00 tot en met 15:00