Café De Honingpot

De Honingpot voor hapje & drankje
De Honingpot is onderdeel van de recreatieve voorzieningen op Het Rijtven, gelegen een prachtige groene omgeving aan de rand van Deurne. Hier kun je terecht voor een hapje of een drankje.

Voorzieningen voor dagbesteding en recreatie
Op Het Rijtven wonen cliënten van alle leeftijden met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook cliënten met meervoudige, complexe beperkingen of ernstige gedragsproblematiek krijgen er de zorg, veiligheid en aandacht die ze nodig hebben. Het Rijtven is onderdeel van Stichting ORO, ORO biedt zorg en steunt mensen met een verstandelijke handicap. Naast woonvoorzieningen, zijn er voorzieningen voor dagbesteding en recreatie. Denk aan de boerderij met Snoezelstal, waar ook bezoekers dieren kunnen aaien. Café De Honingpot, Atelier ART-ORO en wandelmogelijkheden in het Beekdal.

Gedichtenroute

Ook leuk is de gedichtenroute, die onder andere naar de paarden, dierenweides en de Vlindertuin leidt.

Groene omgeving
Het Rijtven ligt in een rustige, groene omgeving aan de rand van Deurne. De rust, geborgenheid en natuur op het terrein vertegenwoordigen een kwaliteit die voor de 200 cliënten van groot belang is, maar ook voor de familie van cliënten, voor medewerkers, vrijwilligers en gasten op het terrein.

Navigatie
Het Rijtven is gevestigd aan De Dreef, voorheen de Helmondseweg. Voor navigatie: Helmondseweg 144, 5751 PH Deurne