CabrioThematour "Verrassende plekjes in De Peel"

Na het succes van de CabrioPeelTour komt VVV Asten dit jaar met een vernieuwde tour: De CabrioThemaTour. Deze vindt plaats op dinsdag 24 en 31 juli en op 7 augustus. O.l.v. een deskundige VVV-gids ontdekt u in ongeveer 4 uur diverse verrassende locaties in onze prachtige Peel.

De cabriobus vertrekt om 13.00 uur vanaf het Museum Klok & Peel in Asten. Er wordt een bezoek gebracht aan de zonnetempel bij Lux et Terrra in Lierop. Hier wordt u rondgeleid en krijgt u koffie of thee met iets lekkers.

Vervolgens brengt de cabriobus u naar het Processiepark in Ommel. Onze VVV-gids vertelt u alles over deze bijzondere locatie, waarna u er vrij kunt rondwandelen. Via een mooie route waar we het orthodox klooster passeren wordt nog een bezoek gebracht aan Betsie’s Hof. Hier staat een fris glaasje vruchtenbowl voor u klaar. De laatste locatie is de Kasteelruïne in Asten-Heusden. Ook hierover wordt u door onze VVV-gids uitgebreid geïnformeerd.

Begin- en eindpunt is het Museum Klok & Peel. Altijd al benieuwd geweest naar wat De Peel allemaal te bieden heeft dan is onze nieuwe tour “verrassende plekjes in De Peel” hier de unieke gelegenheid voor!

De kosten zijn € 17,50 per persoon. Voor groepen geldt een minimum aantal van 35 personen of een minimumbedrag van € 612,50. Inschrijven alleen mogelijk bij VVV Asten, Burg. Wijnenstraat 1 te Asten. Tel: 0493-692999.

De CabrioThemaTour is uit te breiden met een bezoek aan het Museum Klok & Peel en een heerlijke lunch. De meerkosten zijn dan € 13,30 p.p.


https://siris.nl/fotoalbums/59031132/nieuwe-activiteit-cabriothematour-bij-vvv-asten