CabrioPeeltour Asten (Asten viert eten!)

Na het overweldigende succes van de CabrioPeeltour in de afgelopen jaren, heeft VVV Asten ook in 2018 in het Themajaar "Asten viert eten" weer de CabrioPeeltour georganiseerd voor zowel individuele gasten als groepen.

Tijdens deze Cabriotour gaat u per cabriobus Asten en het Peelgebied verkennen. De cabriobus heeft (natuurlijk) geen dak en biedt ruimte aan in totaal 47 personen. Onze gids vertelt u onderweg alles over onze prachtige omgeving. Onderweg zijn twee stops ingebouwd; Buitencentrum De Pelen en IJsboerderij Hoeve Willem III te Helenaveen. Bij de eerste stopplaats staat koffie of thee en een turfplak voor u klaar en bij de tweede stopplaats een heerlijk ijsje. Met deze stops is de link met "Asten viert eten" snel gemaakt. Dat wordt heerlijk genieten van producten uit de streek! Tevens rijden we door Helenaveen en Griendtsveen, twee authentieke peelwerkersdorpjes.

Tijdens deze tour gaat u per cabriobus Asten en het Peelgebied verkennen. De cabriobus heeft (natuurlijk) geen dak en biedt ruimte aan in totaal 47 personen. Onze gids vertelt u onderweg alles over onze prachtige omgeving.

De CabrioPeeltour is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over de Peel en alle mogelijkheden die dit gebied voor u in petto heeft. De tours duren ruim 3,5 uur en de kosten zijn € 17,50 per persoon inclusief genoemde consumpties.

De opstapplaats bevindt zich bij de parkeerplaats (a/d Rootweg) van Museum Klok & Peel in Asten. U dient zich voor deze CabrioPeeltour op te geven bij VVV Asten. De tour gaat altijd door, ongeacht het aantal deelnemers en bij slecht weer wordt gebruikt gemaakt van een ‘gewone’ bus.

Bovenstaande is ook te reserveren voor groepen.
De kosten zijn € 17,50 per persoon.
Voor groepen geldt een minimum aantal van 30 personen of een minimumbedrag van € 575,-

Inschrijven is mogelijk bij VVV Asten.

Startlocatie: Ostaderstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5721 WC, Asten