Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond:  van collectie naar connectie.
Bibliotheek Helmond is gevestigd aan de Watermolenwal 11 in Helmond. Kom eens langs voor het lenen van een boek of DVD, gratis wifi, de werkplekken of het lezen van een krant of tijdschrift. Onze VVV voor informatie over Helmond en de Peel. Welkom!
Bibliotheek Helmond-Peel is in 2005 ontstaan uit een fusie van de bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren in het zuidoosten van Brabant. De vestiging in Helmond is de hoofdvestiging en heeft een uitgebreide collectie boeken, DVD's, CD's etc. Bovendien is VVV Helmond gevestigd in de Bibliotheek. De Bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. Zowel leden als niet-leden van de bibliotheek kunnen in de bibliotheek gebruik maken van de collectie, de pc's en het gratis Wifi. Leden kunnen materialen lenen en mee naar huis nemen. Naast het uitlenen organiseert de Bibliotheek Helmond-Peel een programma van informatieve en literaire lezingen.

Verhuur ruimtes locatie Helmond
U kunt in de bibliotheek een ruimte huren voor zakelijk gebruik, voor bijvoorbeeld presentaties, lezingen of vergaderingen. De ruimtes zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag.
U kunt de ruimtes huren gedurende de hele dag en avond, zowel tijdens als buiten de openingstijden van de Bibliotheek. Aanspreekpunt binnen de Bibliotheek is Henk Vullings. Tel. 0492 – 740025

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja

Dag Van Tot