Best Western wellness hotel nobis Asten

Alle luxe en de mooie omgeving van de Peel maken dat u zich er al snel thuis zult voelen. Voor een natje en een droogje kunt u terecht in Brasserie de Stegen en bar ’t Laarbroek. Hotel Nobis is een ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten in de Peel, een fraai natuurgebied dat in Nederland zijn gelijke niet kent. In Best Western Wellness Hotel Nobis vindt u Brabantse gezelligheid met 4 sterren luxe, 120 ruime kamers, een binnenzwembad, fitnesscentrum, kinderbad, bubbelbad, een sauna en turks stoombad.

Ook zijn er familiekamers en suites voor een heerlijk verblijf. Brabant dat is hartelijke gastvrijheid, carnaval en pretparken.

Maar Brabant biedt veel meer. Wanneer u Brabant bezoekt, loopt u de kans om van de ene verbazing in de andere te vallen.

Zo wandelt u door een bruisende binnenstad met trendy shops en bijzondere restaurants, dan weer geniet u van een jazzfestival of laat u zich meeslepen door oude Brabantse volksliederen. U bezoekt met de kinderen een dierentuin. Of trekt er met de fiets op uit in de Peel. Maar of uw verblijf nu kort is of lang, iedere keer zult u zich bij ons thuis voelen in het vriendelijkste stukje van Brabant.

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal zalen 6
Aantal bedden 250
Aantal kamers 120
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Ja
gehandicaptenparkeerplaats Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 1.1

Nobisweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5721 VA, Asten