Beijers Groente en Fruit

Familiebedrijf
Toen Martien Beijers in 1954 zijn winkel aan de Stationsstraat in Deurne begon had hij natuurlijk nooit kunnen voorzien dat zijn kleine winkel uit zou groeien tot een gespecialiseerde groentewinkel met een zeer divers en eigentijds aanbod. Destijds had je nog geen supermarkt in Deurne dus bij Beijers was van alles te koop.

Toen in 1983 dochter Franka en schoonzoon Christ Manders de zaak overnamen werd gelijk de keuze gemaakt om zich enkel nog te richten op groente en fruit. Franka en Christ bleven de ontwikkelingen op de voet volgen en zo werd ook de weg van de panklare producten ingeslagen.

In januari 2009 heeft Willem Manders de zaak van zijn ouders overgenomen, nadat hij al sinds 2003 volop in het bedrijf was betrokken. In die periode is ook de stap van panklaar naar kant en klaar maaltijden – uit eigen keuken – gemaakt. Willem heeft zijn visie vast weten te leggen in het nieuwe interieur met daarin natuurlijk een prominente plaats voor gemaksvoeding.

Kant en klaar maaltijden uit eigen keuken
Aangezien ook de Deurnenaar al lang niet meer de tijd heeft om zich per dag een aantal uren met de maaltijd bezig te houden is de vraag naar panklare producten en kant en klare maaltijden enorm toegenomen. Beijers Groente en Fruit onderscheidt zich met hun kant en klaar maaltijden door een ruim assortiment uit eigen keuken en zonder kleur- en smaakstoffen.

Dit assortiment bestaat, onder andere, uit (gesneden) panklare groenten, rauwkost, salades, soepen, de eerde genoemde kant en klaar maaltijden, wok- en soepgroenten, desserts en tapas. Al deze producten worden dagelijks vers gemaakt in de eigen keuken. Naast een uitgebreide keuze aan etenswaren kan de klant bij Beijers Groente en Fruit ook rekenen op kundig advies, nuttige tips en mooie recepten.

Kwaliteit
Evenals zijn grootvader en zijn ouders volgt Willem de ontwikkelingen in de branche op de voet en maakt hij weloverwogen keuzes. Daarbij staat kwaliteit voorop, want smaak, maar vooral gezondheid, zijn al bijna zestig jaar de pijlers waarop Beijers Groente en Fruit rust.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja

Dag Van Tot
Maandag 10:00 18:00
Dinsdag 08:00 18:00
Woensdag 08:00 18:00
Donderdag 08:00 18:00
Vrijdag 08:00 20:00
Zaterdag 08:00 16:00