Beat Goes On XL - The Journey

Heeft u zin in een duizelingwekkende trip? Stap dan achterop bij de slagwerkers van Fanfare De Vooruitgang, Helmonds Muziek Corps en Harmonie Amicitia! In samenwerking met o.a. Harmonie Amicitia, toneelvereniging D'Opkamerkomedianten en vocal group O’nyx organiseren Fanfare de Vooruitgang en Helmonds Muziek Corps op zaterdagavond 23 november 2019 een programma dat bol staat van muziek, beeld en toneel. Eerder stonden de muzikanten van beide verenigingen garant voor twee edities ‘Beat Goes On’: spectaculaire avonden waarbij slagwerkinstrumenten in alle veelzijdigheid te horen waren. Voor ‘Beat Goes On XL’ wordt het theaterpluche uitgekozen om een unieke samensmelting van muziek en theater te brengen. Zorg ervoor dat u uw ticket op tijd boekt om mee te gaan op deze muzikale reis.

toelichting prijs 12.50
  Van Tot Toelichting