B & B Hoeve Nijssen

Onze Hoeve is gelegen op 2 minuten afstand van de snelweg A67 Eindhoven - Venlo.

Onze Brabantse langgevelboerderij, waarin Bed & Breakfast Hoeve Nijssen is gevestigd, is ruim 200 jaar oud en in de afgelopen jaren verbouwd tot een prachtige woonboerderij waar oud en nieuw elkaar gevonden hebben. In en rondom de boerderij is er volop ruimte om even rustig bij te komen van de hectiek van alledag. Onze fraaie tuin met diverse terrassen en dierenweide draagt daar zeker aan bij. Uw auto parkeert u op onze eigen ruime parkeerplaats en u heeft de mogelijkheid om uw fiets of motor in een afgesloten ruimte te stallen. Om de omgeving te verkennen kunt u bij ons fietsen huren.

De drie gastenkamers, met ieder een eigen badkamer, bevinden zich in het authentieke woongedeelte van onze boerderij. De kamers stralen luxe en comfort uit en zijn voorzien van alle gemakken zodat het u aan niets zal ontbreken. Dit wordt onderstreept met de hoogst haalbare classificatie van 5 tulpen en het winnen van de Nederlandse Bed and Breakfastprijs 2018 uitgereikt door Stichting De Pronkkamer.

Bij ons staan persoonlijke benadering, flexibiliteit en het scheppen van een fijne sfeer hoog in het vaandel. Wij zijn er dan ook trots op dat onze gasten in vele recensies aangeven Hoeve Nijssen op hoog niveau te waarderen.

Praktische informatie

Classificatie
Classificatie in tulpen 5
Slapen
Tweepersoonskamers 3
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Ligging
Rustig gelegen Ja
Buiten het centrum Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 3.5