Anne van der Heijden en single diner

Rock en blues songs in een smaakvol akoestisch jasje, uitgevoerd door ervaren muzikanten, die met een grote dosis passie en enthousiasme muziek maken!

Anne van der Heijden
trad als klein meisje al thuis op voor de spiegel met een microfoon en oude hoed van haar oma. Met de band van haar vader treedt Anne vervolgens vanaf 10-jarige leeftijd al regelmatig op. 8 jaar later krijgt ze de kans zangeres te worden bij coverband Bignick. Met deze band toert ze door heel Nederland.
In 2011 besluit ze te stoppen om zich vervolgens te richten op haar passie rock: Anne van der Heijden, een zangeres, entertainster en rockchick, in hart en nieren!

Bezetting
Anne van der Heijden (zang) en Wouter de Vink (gitaar)

Single diner
A la carte eten van de kaart, keuzemenu mogelijk

Inloop
18:00 en 18:30 uur

Na afloop van het diner
staat in het cafégedeelte een muziekoptreden van Anne van der Heijden gepland, om de avond gezellig af te sluiten. Uiteraard is dit niet alleen bedoeld voor de singles, maar kan iedereen daarvan komen genieten.
De entree hiervoor is gratis

Opgave
Op facebook kun je alle informatie vinden, maar heb je toch nog vragen of wil je jezelf opgeven voor het diner kun je een mailtje sturen naar info@indouwepeel.nl. O.v.v. je volledige naam, leeftijd en woonplaats.

Praktische informatie

Zaterdag 6 april 2019 vanaf 18:30

Oude Peelstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5759 PC, Helenaveen