Ali B - Koorts

Ali B steekt de thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij.Ali B is een multi-talent, vooral bekend als productief rapper, warm en betrokken jurylid bij ‘The Voice of Holland’ en origineel TV-pro-grammamaker. Maar ook als theaterman sleept hij successen in de wacht. In 2012 won hij met ‘Ali B geeft antwoord’ de Neerlands Hoop, in 2014 werd hij met ‘Ali B beken(d)t’ genomineerd voor de Poelifinario en in 2016 prees Matthijs van Nieuwkerk zijn meest recente programma ‘Je suis Ali’ de hemel in als misschien wel de belangrijkste theater-voorstelling van het seizoen. In deze nieuwe show deelt hij zijn zorgen over Nederland op onnavolgbare Ali-B-manier: scherp, alert en altijd optimistisch en warm. Nederland heeft koorts, maar dat biedt ook perspectief op genezing. Daarom neemt hij eerst de temperatuur op.

toelichting prijs 24
  Van Tot Toelichting