Aarle-Rixtel viert 75 jaar bevrijding

In het kader van 75 jaar bevrijding worden er in Aarle-Rixtel in september diverse evenementen georganiseerd.

Op zondagmiddag 22 september wordt er in de toneelzaal van de Dreef door het Aarlese Revuegezelschap een prachtige voorstelling gehouden met als thema '75 jaar Bevrijding'. Tijdens deze voorstelling worden talloze (oude) bekende liedjes en sketches voor het voetlicht gebracht. De entree bedraagt slechts €2,50. Kaartjes kunnen vanaf woensdag 4 september worden verkregen bij Snoeperij Jantje. Aanvang 14.30 uur.

Vrijdagavond 27 september is er speciaal voor de jongeren (maar ouderen zijn ook welkom!) een spetterende muziekavond met vooral 'hedendaagse songs' en met deelname van diverse gasten uit Aarle en de regio, waaronder Daniëlle van Gerwen en Iris van de Wetering. De begeleiding van de artiesten is in handen van de huisband van Deja Vu, Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis

Zaterdagavond 28 september wordt er in de Dreef de Aarlese Artiesten Gala gehouden met een reeks bekende Aarlese Artiesten Lieke van Duppen, Peter Stultiëns, Stein van de Ven, Ad Chatrer, de zusjes Van Bommel, Rachel Portier, Lucy van Gerwen, Henk van Beek en de Boel Nölle Band. Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Vanaf 8 september wordt er in het Heemhuis een expositie gehouden die gewijd is aan 75 jaar bevrijding. Deze is zondagsmiddags te bezoeken. 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 27 september 2019 20:00
Zaterdag 28 september 2019 20:00