Aardbeienhof Gemert

Ons jaarprogramma vindt u op onze website!
Midden tussen de aardbeien, is het Aardbeienkasteel van Aardbeienkoningin Tralala gevestigd. De aardbeienkoningin verteld jullie graag meer over de smaakaardbeien van Het Aardbeienhof. Want wie houdt er nou niet van zo'n heerlijke sappige knalrode aardbei? In Het Aardbeienhof geniet je de hele dag van de vrolijke vruchtjes. Leef je uit op de springkussens of race je rot op de skelterracebaan.
Speelboerderij Het Aardbeienhof is een leuk en betaalbaar uitje voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich uren op de springkussens, in de ballenbak of in de knutselhoek. Er is ook een buitenspeelplaats met een skelterracebaan en trampolines. Een bezoekje aan Het Aardbeienhof is een echte beleving. Kinderen komen terecht in een sprookje, samen met de aardbeienkoningin Tralala, de aardbeienkoning Zoet en Sappig en hun twee kinderen Aardje en Bloesem. Ontdek in het park hoe zij met z'n vieren voor de aardbeien zorgen!

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:30 18:00
Woensdag 13:00 18:00
Vrijdag 10:30 18:00
Zaterdag 10:30 18:00

* Tijdens de regionale basisschoolvakanties in zuid nederland, zijn wij dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur. Voor barbecues of partijen kan van de openingtijden afgeweken worden.

Koksedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
5421 ZB, Gemert