OranjeFestival Koningsdag

Een hoogstaand feest van herkenning is dan ook het gevolg. Coverband Blush uit Eindhoven is dé hit voor feesten vooral in Zuid- en Midden Nederland. Deze band speelt het beste van alle stijlen aller tijden. Fris entertainment voor jong en oud, boeiend van begin tot eind. Al de muzikanten zijn zeer ervaren en nemen je mee op een muzikale reis met aaneengeschakelde tophits die je direct herkent en mee wilt zingen. Dj Bon Jaski is geen onbekende in Laarbeek en vult alle stille momenten waarin anderen zwijgen.

Ook is er ruim baan gemaakt voor dans. DéDé Dance en Tati's Dance Agency verzorgen afzonderlijk van elkaar dansacts die niet zouden misstaan bij Holland's Got Talent.

Voor de jeugd is er een ballonnenclown, een superleuke buttonmaker, een schminker, een levensgrote 'opblaas goal' waar gescoord kan worden, het spel 'mega 4 op een rij', een luchtkussen, echte elektrische kinderauto's, een levensgrote 'Klim- en Klautervulkaan', en iedereen kan racewagens uit de rally Parijs/Dakar bekijken. Naast dit alles kunnen kinderen meedoen aan een wedstrijd voor versierde fietsen, bolderkarren en andere vervoersmiddelen. Traditiegetrouw brengt Burgemeester Van der Meijden, onder begeleiding van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning, een bezoekje en neemt hij de vendelgroet af van het Sint Antoniusgilde.

De gehele dag is er een vrijmarkt met grondplaatsen voor kinderen en volwassenen.

Praktische informatie

Vrijdag 27 april 2018 vanaf 10:30

Heuvelplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
5741 JK, Beek En Donk